Contact|

5e Echtscheidingscongres


23 september 2020 | Burgers' Zoo | Arnhem

Ontbijtarrangement met Vroege Vogelwandeling

Rijdt u graag voor de file uit?
Dan nodigen wij u graag uit voor een luxe ontbijt en Vroege Vogelwandeling!

Voor het ontbijtarrangement is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en is een kleine meerprijs van toepassing.


Ontbijtarrangement met Vroege Vogelwandeling

Vanaf 7.15 uur bent u in het Safari Restaurant van harte welkom voor een luxe ontbijt. Diverse broodsoorten, hartig en zoet beleg, warme ontbijtvariaties, rauwkost, yoghurt of kwark met verschillende topping en fruitsalade worden u vanaf buffet geserveerd.

Na dit uitgebreide ontbijt gaat u (om 8 uur) samen met een gids van Burgers’ Zoo het park in voor een mooie wandeling van ongeveer 1,5 uur. Tijdens deze wandeling over de avonturenpaadjes kunt u genieten van de tropische ochtendrust in de Bush die alleen doorbroken wordt door melodieuze vogelzang. Samen proberen we zoveel vogels te ontdekken. Gelukkig herkent de gids alle vogelsoorten op uiterlijk en op geluid.
Om 9.30 uur sluiten de wandelaars voor een kopje koffie en wat lekkers weer aan bij de andere congresgangers, om 10.00 uur start het plenaire programma.

Voor het ontbijtarrangement met Vroege Vogelwandeling is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De meerprijs voor deze fitte start van de dag is € 24,90 en kunt u direct bij inschrijving voor het congres boeken.

Leuk weetje: De opbrengst van de Vroege Vogelwandeling komt deels ten goede aan het beschermen van 400 km2 regenwoud in Belize, het natuurbehoudsproject van Burgers’ Zoo. Voor meer informatie klik hier.