Contact|

5e Echtscheidingscongres


16 juni 2020 | Burgers' Zoo | Arnhem

Voorwaarden

Organisatie
Het 5e Echtscheidingscongres is een coproductie van Uitgeverij SWP, Medling en Logacom. Mediapartners van het congres zijn de tijdschriften Pedagogiek in Praktijk (PIP) en SoziO. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op dinsdag 16 juni 2020. Het congres vindt plaats op een bijzondere locatie, namelijk Safari Meeting Centre in Burgers'Zoo, het bezoekadres is: Antoon van Hooffplein 1 6816 SH Arnhem, Gelderland, Nederland. Meer informatie over bereikbaarheid en parkeren: www.safarimeetingcentre.nl/over-ons/praktische-informatie
 
Deelnamekosten
Deelname aan dit congres bedraagt € 295,- excl. btw en is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
Aanvullend op congresdeelname is het mogelijk om een luxe ontbijt en ochtendwandeling met gids te boeken. Meerprijs voor dit aanvullend programma is €24,90 excl. btw.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
  1. Bij annulering vóór 2 juni 2018 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 2 en 9 juni 2018 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 9 juni 2018 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

 
Algemene informatie

Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040
Websites: www.echtscheidingscongres.nlwww.logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom

Kortingsregelingen
VOORINSCHRIJVING: snelle beslissers die zich nog dit jaar (2019) aanmelden voor het congres, ontvangen 50 euro korting op de reguliere deelnameprijs. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 31 december 2019 online is ingevoerd
EARLY BIRD korting: voor vroege vogels geldt een korting van 30 euro op de reguliere deelnameprijsVoorwaarde is dat de aanmelding (vanaf 1 januari 2020) uiterlijk 29 februari 2020 online is ingevoerd
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie geldt een cumulatieve korting. De eerste persoon betaalt het normale tarief, de tweede persoon krijgt 5% korting en de derde en alle volgende personen krijgen 10% korting op congresdeelname.
Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is en de meerpersoonskorting als keuze is aangevinkt.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting.
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
PIP en SoziO-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname.
Voorwaarde is dat abonneekorting als keuze is aangevinkt en uw abonneenummer bij aanmelding is opgegeven. Het nummer hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken, het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

Voorinschrijvingskorting en de Early Bird korting worden automatisch toegekend op basis van de datum van inschrijving. Overige kortingen dient u zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.  Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd.

Contactpersonen
Programmaontwikkeling:
Joyce Guldemond, Logavak & Medling Academy, joyce@logavak.nl 
Paul Roosenstein, Uitgeverij SWP, Logacom en Logavak.
Programma-advies: Lianne van Lith, Medling
 
Congresorganisatie:
Charlotte Koelmans, Logacom.